Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Gener de 2017

Dilluns 23 de Gener de 2017:

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel cobert tot el dia, encara amb núvols molt abundants les 24h de la jornada. Encara plourà de matinada i segurament fins a migdia. De matinada la pluja serà més continuada i moderada, mentre que a partir del matí s'anirà fent més feble i intermitent, amb algun plugim fins a mitja tarda. Ambient que es mantindrà fred i humit.    
   
Vent: Provençal moderat de matinada, de força 4/6. Al matí ja girarà a tramuntana, la qual anirà baixant d'intensitat, sobretot a migdia i tarda, quan bufarà amb força 3/4.    
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, baixant a Forta Maror a partir de mitja tarda. Tràgul de llevant de 3 a 4m de matinada, baixant cap a 2,5m i 2m al final del dia. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Prohibit: Temporal de mar. 
 
Tª Mar: 14,3ºC



Dimarts 24 de Gener de 2017:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, els núvols aniran marxant cap al sud i a partir de mig matí quedarà el cel serè i assolellat. Es mantindrà el cel serè fins al final del dia. Ambient força més agradable.      
   
Vent: Tramuntaneta de matinada, matí i migdia, de força 3/4. A mitja tarda i vespre girarà cap a tramuntana moderada, de força 4/6.   
 
Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maror. Tràgul de gregal de 1,5 a 2m d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tràgul encara notable. 
 
Tª Mar: 14,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada