Previsió Meteorològica pel 10, 11 i 12 de Febrer de 2017

Divendres 10 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

 
Estat del cel: Cel variable, amb núvols alts i mitjos que aniran en augment desde primera hora del matí. A partir del migdia i tota la tarda , els núvols seran més espessos, deixant entreveure poques estones de sol. A la nit pot apareixer algun núvol baix. Ambient fred de matinada però més temperat i humit a migdia.      
   
Vent: Calma de matinada, girant a mitjorn de força 2/4 al matí i de força 3/4 a migdia i tarda. Al vespre girarà cap a xaloc fluix     
 
Estat de la Mar: Arrissada de matinada amb marejol la resta del dia. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Apte.  
 
Tª Mar: 13,2ºC



Dissabte 11 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, amb núvols baixos compactes i que deixaran un panorama cobert i humit. A la segona meitat de dia, esperem algun plugim o ruixat feble, més probables al vespre i nit.      
   
Vent: Calma de matinada, amb entrada de xaloc fluix al matí, de força 1/3. A migdia i tarda el xaloc pujarà a força 3/4.     
 
Estat de la Mar: Marejol fins a migdia , amb Maror a partir de la tarda. El tràgul de llevant anirà pujant fins el metre d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Apte.  
 
Tª Mar: 13,2ºC



Diumenge 12 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, amb un celatge cobert de núvols baixos compactes, que aniran circulant de llevant a ponent. Esperem plugims o ruixats febles de matinada i també a partir del vespre i nit. Al centre es mantindrà núvol però sense pluja. Ambient molt temperat i humit.      
Vent: Xaloc moderat, de força 3/5, tot el dia.   
 
Estat de la Mar: Forta Maror tota la jornada, amb alguna àrea de maregassa a la nit. Tràgul de llevant pujant cap als 2 i 2,5m d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Temporalet de xaloc.  
 
Tª Mar: 13,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada