Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Febrer de 2017

Dijous 23 de Febrer de 2017:
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i fins a migdia, amb alguns núvols prims i prou. A mitja tarda arribaran més núvols alts i mitjos de sud a nord que deixaran el cel mig cobert al vespre i nit. Ambient molt suau a migdia i fred de matinada, amplitud tèrmica marcada. Mala visibilitat i força pols en suspensió.
      
Vent: Dominarà la calma de matinada i matí. A migdia primer entrarà mitjorn fluix i a la tarda girarà cap a lleuger gregal fins a encalmar.    

 
Estat de la Mar: Calmes de matinada amb arrissada a migdia i tarda. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.  

 
  Tª Mar: 12,7ºC



Divendres 24 de Febrer de 2017:
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i matí, fins i tot amb alguna gota de fang. A migdia començarem a veure ullades de sol, que donaran pas a un cel molt més serè a la tarda i vespre. Millorarà la visibilitat amb un ambient més fresc. 
      
Vent: Entrarà tramuntaneta de força 3/4 de matinada, pujant a tramuntana de força 4/6 al matí. A migdia la tramuntana es reforçarà de forma notable i pujarà a força 6/8. A la tarda i vespre tindrem cops de força 9 i ratxes que poden superar els 90km/h.     

 
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a maror al matí. A partir de migdia es complicarà amb forta maror i àrees de maregassa a la nit. El tràgul de gregal arribarà als 2m al final del dia. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Entrada sobtada i forta de tramuntana a migdia.  
 
  Tª Mar: 12,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada