Previsió Meteorològica pel 3, 4 i 5 de Febrer de 2017

Divendres 3 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia. De matinada i primera hora del matí dominarà el cel més serè, amb el pas de núvols alts i mitjos que es mantindran tot el dia. A mitja tarda els núvols aniran a més i al final del dia tornarà a quedar el cel cobert. Ambient agradable a migdia.       
   
Vent: Calma de matinada amb garbí a primera hora del matí, el qual es reforçarà a migdia i tarda fins a força 3/5. Al vespre pararà el garbí i podrà entrar refrontall o una mica de gregal.    
 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia amb marejol mar endins. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
Tª Mar: 12,6ºC



Dissabte 4 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, sguirem amb el pas de núvols alts i mitjos, a estones més trencats i altres més compactes. Entre migdia i tarda serà quan el cel es mantinguí més tapat. Malgrat els núvols ambient molt agradable al centre del dia.        
   
Vent: Calma a primera hora de la matinada, però ràpidament girarà a garbí , que al llarg del matí i fins a migdia bufarà fort, de força 5/7. A migdia pararà de cop i quedarà lleuger xaloc que es mantindrà fins el vespre. A la nit tornarà a entrar garbí.     
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
Tª Mar: 12,6ºC



Diumenge 6 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel més clar de matinada amb alguns núvols alts. A partir de mig matí arribaran més núvols i nuvolades, més groixudes a migdia i primera hora de la tarda. Entre migdia i tarda descarregarà algun xàfec passatger. Els núvols aniran marxant a darrera hora del dia, empesos pel vent.      
   
Vent: Garbí moderat de matinada, de força 3/5. Al matí calmarà i quedarà fluix i variable. Abans de migdia entrarà tramuntana de força 4/6 per calmar a mitja tarda. A darrera hora de la nit, ja entrarà tramuntana amb molta més força , de força 8 i pujant ràpidament d'intensitat.     
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia fins al vespre , quan pujarà ràpidament cap a Maror, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
Tª Mar: 12,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada