Previsió Meteorològica pel 10 i 11 d'Agost de 2017

Dijous 10 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del matí.A mig matí els núvols marxaran i quedarà un cel força serè , només amb senyals de tramuntana. Es mantindrà un panorama assolellat fins a migdia, quan les nuvolades agafaran empenta i tornaran a deixar un cel cobert a mitja tarda i vespre. A la tarda esperem que aquestes nuvolades acabin descarregant algun xàfec o ruixat. Ambient més fresc, sobretot de matinada.  
       
Vent: Tramuntana forta a primera hora de la matinada, amb força 5/7. Al matí anirà baixant ràpidament d'iuntensitat fins a força 3/5  i ja força 3/4 a migdia. A mitja tarda fins i tot pot calmar i girar a xaloc. Al vespre tornaría a entrar tramuntana, més amestralada i de força 3/5.              
 
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror al matí i marejol al migdia i tarda. Tràgul de gregal de 1m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Precaució: Tramuntana forta de matinada.
 
  Tª Mar: 23,1ºC



Divendres 11 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, amb núvolades i restes de núvols baixos que no acabaran de marxar. Malgrat els núvols també tindrem moments de sol i cel més serè, sobretot a migdia. Panorama que seguirà fresc, sobretot per les dates.  
       
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 3/5, baixant a tramuntaneta al matí. A migdia i tarda calmarà i tindrem molta estona de vent variable. Al vespre i nit tornarà a entrar tramuntana amestralada de força 3/5.              
 
Estat de la Mar: Maror a l'inici i final del dia amb marejol a migdia i tarda. Tràgul de gregal d'1m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 23,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada