Previsió Meteorològica pel 4, 5 i 6 d'Agost de 2017

Divendres 4 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 34 i 36ºC
Tª Mínima: Entre 22 i 24ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb alguns núvols prims de matinada i també la possibilitat d'algun banc de boira litoral. Molta calor, sobretot a primera hora de la tarda.  
       
Vent: Garbí fluix de matinada, girant a gregal de força 2/4 al matí i migdia . A la tarda anirà girant cap a marinada de llevant i xaloc de força 2/3.A darrera hora de la nit pot entrar una mica de tramuntaneta             
 
Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 22,7ºC



Dissabte 5 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 33 i 35ºC
Tª Mínima: Entre 24 i 26ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, amb un panorama molt assolellat. A migdia veurem algns núvols prims i també nuvolades que aniran agafant empenta a partir de mitja tarda. Ja a darrera hora quedarà el cel força cobert. Ambient encara molt càlid al matí i migdia. 
       
Vent: Mestralet d ematinada i primera hora del matí, de força 2/3. A migdia girarà primer a gregal fluix i després a marinada de xaloc. Al vespre i ja de cares a la nit entrarà tramuntana moderada, de força 3/5 , superant els 50km/h.            
 
Estat de la Mar: Arrissada fins a migdia, marejol al llarg de la tarda i alguna àrea de maror a la nit. Tràgul de gregal de 0,5m a última hora.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 22,7ºC



Diumenge 6 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel variable bona part del dia, però sobretot entre la matinada i migdia, quan els núvols serán més abundants. De matinada fins i tot es possible algun ruixat passatger. A la tarda el sol s'anirà imposant i al final del dia dominarà un panorama més serè. Ambient que es notarà clarament més fresc.  
       
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al centre del dia bufarà més fluixa, entre força 3/5 i 3/4. Al vespre i nit només restarà tramuntaneta.              
 
Estat de la Mar: Maror entre la matinada i primera hora de la tarda. Marejol al vespre  i nit. Tràgul de gregal d'1m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 22,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada