Previsió Meteorològica pel 8 i 9 d'Agost de 2017

Dimarts 8 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada fins a migdia. De matinada augmentaran les nuvolades i des de primera hora del matí esperem algun ruixat passatger, aquests xàfecs es poden mantenir fins a migdia. A la tarda les nuvolades aniran marxant i quedarà un panorama més assolellat i serè, sobretot al vespre. Ambient clarament més fresc.   
       
Vent: Garbí de força 2/4 a primera hora de la matinada. Al matí calmarà i girarà ràpidament a tramuntana moderada, de força 4/6, que es mantindrà la resta del dia. Les ratxes poden arribar als 60km/h..              
 
Estat de la Mar: Arrissada fins al matí, pujant ràpidament a Maror a partir d'aleshores. Es mantindrà la maror la resta del dia, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
Precaució: Tramuntana moderada.
 
  Tª Mar: 25,6ºC



Dimecres 9 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia creixeran nuvolades, que a la tarda es faran compactes, fins deixar el cel totalment cobert. No serà fins entrada la nit quan els núvols aniran marxant cap al sud. Entre mitja tarda i vespre pot caure algun ruixat, no gaire intens ni llarg. Ambient fresc, sobretot al vespre.  
       
Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada , girant a gregal de força 2/4 al matí i migdia. A primera hora de la tarda fins i tot podrà calmar, però a mitja tarda tornarà a entrar tramuntana, aquest cop amb més força i ratxes que al final del dia poden superar els 80km/h.              
 
Estat de la Mar: Maror , pujant a forta maror al vespre i nit. Tràgul de gregal entre 1m i 1,5m al final del dia.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana forta al fial del dia.
 
  Tª Mar: 25,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada