Previsió Meteorològica pel 8, 9 i 10 de Setembre de 2017

Divendres 8 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel que es tornarà a tapar de matinada i es mantindrà força ennuvolat fins a mig matí. A migdia ja quedarà més serè, un panorama assolellat que es consolidarà a la tarda. Per la nit aniran avançant alguns núvols per ponent.    
       
Vent: Tramuntaneta de matinada de força 3/5.Al matí calmarà i a migdia girarà marinada de xaloc d eforça 2/3 que tombarà cap a mitjorn i garbí a la tarda i vespre.             
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada a migdia i tarda.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 24,6ºC



Dissabte 9 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, en una jornada amb cel cobert i gens de sol. Plourà a partir del matí i pot anar plovent de forma intermitent fins ben entrat al vespre. A migdia i tarda algun dels xàfecs pot ser més intens. No serà fins a la nit quan escampi i vagi aclarint de nord a sud. Ambient clarament més fred.    
       
Vent: Garbí fluix a primera hora de la matinada, però girant ràpidament a provençal de força 3/5 a partir del matí. Es mantindrà el provençal la resta del dia, fins que ja a la nit giri a tramuntana moderada de força 4/6.             
 
Estat de la Mar: Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Entrada de tramuntana amb tràgul de gregal d'1m d'alçada  
   

Tª Mar: 24,6ºC


Diumenge 10 de Setembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb nuvolades que poc a poc aniran marxant mar endins. Quedarà un dia de cel serè, només amb alguna senyal de tramuntana i també algun núvol de tarda cap a muntanya i el nord.     
       
Vent: Tramuntana forta de matinada , de força 5/7, baixant a força 4/6 al matí i migdia. A la  tarda tendirà a calmar, per girar després a mestral fluix.             
 
Estat de la Mar: Forta Maror d ematinada i matí, baixant a maror al migdia. A mitja tarda i vespre quedarà marejol. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada a primera hora, baixant a 1m al llarg del dia.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Precaució: Tramuntana forta de matinada i matí.
 
  Tª Mar: 24,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada