Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 de Novembre de 2017

Divendres 24 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i matí per núvols baixos. A migdia i tarda el panorama estarà més variable, amb núvols però també alguna clariana. Ambient humit a primera hora.          
       
Vent: Calmes de matinada amb garbí fluix al matí. A migdia i tarda girarà a gregal de força 1/2. A la nit tornarà el garbí. 
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte. 
 
  Tª Mar: 15,6ºC



Dissabte 25 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, de matinada i matí els núvols seran més abundants mentre que al centre del dia les clarianes i les estones de sol. A la tarda veurem senyals de tramuntana cap al nord i alguna nuvolada passatgera. Ambient més fresc durant el dia i millor visibilitat.          
 
Vent: Variable de matinada amb estones de garbinet. De bon matí entrarà tramuntana moderada que s'anirà reforçant amb el pas de les hores. A migdia bufarà amb força 5/7 i a la tarda amb força 6/8. Entre la tarda i el final del dia les ratxes poden superar els 70 a 80km/h. 
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada pujant ràpidament a maror al matí i forta maror a migdia. Al vespre i nit tindrem alguna àrea de maregassa. Tràgul de gregal pujant a 1,5m o 2m d'alçada al final del dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
    Precaució: Tramuntana moderada a forta. 
 
  Tª Mar: 15,6ºC



Diumenge 26 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, encara amb alguna nuvolada passatgera. Al matí quedarà un panorama serè que es mantindrà fins a mitja tarda. Al vespre i nit arribaran núvol prims pel nord. Ambient clarament més fresc.           
       
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 5/7. Anirà baixant d'intensitat fins a força 4/6 al migdia i força 3/5 a la tarda.
       
Estat de la Mar: Forta maror fins a migdia i Maror a la tarda. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
   Precaució: Tramuntana moderada tot el dia. 
 
  Tª Mar: 15,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada