Previsió Meteorològica pel 30 de Novembre i 1 de Desembre de 2017

Dijous 30 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

 
Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, encara amb restes d'algun núvol. Al matí i gran part del dia dominarà el cel serè, amb molt bona visibilitat i senyals de tramuntana. A la nit s'acostaran algunes bandes de núvols alts de nord cap a sud. Ambient fred.  
       
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 5/7. Al matí i migdia bufarà moderada, amb força 4/6. A la tarda i vespre baixarà a tramuntaneta de força 3/5 fins a encalmar.  
       
Estat de la Mar: Forta Maror fins a migdia, amb maror a la tarda. Tràgul de gregal de 1,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Precaució: Tramuntana moderada tot el dia. 
 
  Tª Mar: 14,8ºC



Divendres 1 de Desembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 6 i 8ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb núvolades que aniran guanyant terreny. Al matí quedarà el cel tapat i es mantindrà així fins a migdia. Entre el matí i migdia es pot escapar alguna gotellada passatgera, de calabruix i neu granulada. A la tarda començaran a marxar ràpidament els núvols de nord a sud i a final del dia quedarà el cel serè, amb senyals de tramuntana.  Ambient molt fred tot el dia.
       
Vent: Calma de matinada fins que entri tramuntana moderada a primera hora del matí, de força 4/6. A partir de migdia la tramuntana es reforçarà clarament i bufarà forta, amb força 6/8 i ratxes que superaran els 80km/h.  
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant ràpidament a maror al matí i a Forta Maror a la tarda i vespre. A la nir tindrem àrees de maregassa. Tràgul de gregal de fins a 2m d'alçada al final del dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Precaució: Tramuntana forta a partir de migdia. 
 
  Tª Mar: 14,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada