Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Novembre de 2017

Dimarts 7 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb un panorama molt net i assolellat. Es mantindrà l'ambient fred, de tardor avançada.       
       
Vent: Tramuntana forta a primera hora de la matinada, de força 5/7. Baixarà al llarg del matí fins a tramuntaneta , per desaparèixer als volts de migdia o tarda, quan quedarà variable. Al vespre i nit tornarà a entrar tramuntaneta de força 3/4. 
       
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror al matí. Al migdia i tarda ja baixarà a maror. Tràgul de gregal baixant de 2m de matinada a 1m d'alçada a la tarda
    
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana forta de matinada. 
 
  Tª Mar: 19,9ºC



Dimecres 8 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada. A mig matí progressaran nuvolades de nord a sud, que a partir del migdia deixaran un panorama més variable, amb sol i núvols alternats fins al final del dia. Seguirem amb ambient fred, sobretot de matinada i matí.       
       
Vent: Mestral fluix de matinada, calmant a primera hora del matí. La calma es mantindrà fis a migdia quan tornarà a entrar tramuntana moderada, de força 4/6 , que es reforçarà fins a força 5/7 a mitja tarda, vespre i nit. 
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a maror a migdia i a forta maror al vespre i nit. Tràgul de gregal pujant de 0,5m a 1,5m d'alçada al final del dia.
    
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana moderada a partir de migdia. 
 
  Tª Mar: 19,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada