Previsió Meteorològica pel 27 i 28 de Febrer de 2018

Dimarts 27 de Febrer de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 4 i 6ºC
Tª Mínima: Entre  -1 i 1ºC

 
Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, amb núvols que marxaran cap al sud. Al matí i fins a migdia dominarà el cel més serè. A la tarda progressaran núvols ràpidament de sud a nord i al final del dia quedarà el cel completament ennuvolat. Ambient molt fred, de rigorós hivern.     
 
Vent: Provençal moderat fins a migdia, de força 3/5. A la tarda anirà mancant cap a força 2/4.      
 
Estat de la Mar: Maror amb àrees de Forta Maror. Tràgul d egregal d'1,5m d'alçada
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
   Precaució: Tràgul de gregal notable. 
 
  Tª Mar: 13,1ºC



Dimecres 28 de Febrer de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre  0 i 2ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, amb núvols compactes i espessos d'inici a fi de la jornada. Començarà a ploure a mig matí i tindrem pluja continuada fins al vespre o nit. Al matí, la cota de neu estarà molt baixa i fins i tot podem veure alguns flocs de neu arran de mar, després, a migdia i tarda, ja pujaria la cota ràpidament i tot el que caigui serà aigua. Ambient fred i humit.       
 
Vent: Gregal fluix de matinada, girant a llevant de força 2/4 al matí. A mig matí es reforçarà i s'establirà entre llevant i xaloc moderat, de força 4/6. Es mantindrà tota la tarda i fins al vespre , quan ha d'anar calmant per deixar pas a vent variable. 

      
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia amb àrees de maregassa a partir de la tarda. Tràgul de llevant entre 2 i 2,5m d'alçada a partir de migdia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
   Precaució: Tràgul de llevant destacable.  
 
  Tª Mar: 13,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada