Previsió Meteorològica pel 23, 24 i 25 de Març de 2018

Divendres 23 de Març de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  2 i 4ºC

 
Estat del cel: Cel serè gairebé tot el dia, només amb alguns núvols alts a darrera hora del vespre i nit, senyal del canvi que arribarà dissabte. Ambient encara fred, sobretot a primera hora.         
 
Vent: Mestral fluix de matinada, de força 2/4. Al matí calmarà i a migdia girarà a mitjorn de força 2/3, que es mantindrà fins al final del dia. 
      
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada a partir del matí. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada de matinada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  
   Apte.  
 
  Tª Mar: 12,5ºC



Dissabte 24 de Març de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre  7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia amb núvols compactes i groixuts de principi a final de la jornada. Esperem un dia amb pluja continuada desde primera hora del matí fins al vespre. A darrera hora de la nit ja pararà. Segurament a mig matí i també a la tarda plourà amb ganes i intensitat. Ambient molt humit i fred.

        
Vent: Mitjorn fluix de matinada girant a xaloc fins a primera hora del matí. Al matí girarà ràpidament a tramuntana i provençal que s'enfortirà a mig matí i migdia, fins a força 6/8. A primera hora de la tarda tombarà cap a gregal fort, de força 5/7 amb cops de força 8. Un gregal que es mantindrà fins al final del dia. 
      
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror al matí i a maregassa a partir de migdia i tarda. Al vespre i nit tindrem àrees de Mar Barava amb temporal. Tràgul de llevant que anirà creixent fins arribar als 3m o 4m d'alçada al vespre.

     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
   Prohibit: Situació de temporal.  
 
  Tª Mar: 12,5ºC



Diumenge 25 de Març de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i bona part del matí, encara amb algun plugim a primera hora de la matinada. A partir de migdia veurem alguna ullada de sol, però els núvols seguiran ben presents fins a darrera hora del dia.         
 
Vent: Gregal moderat, de força 5/7 de matinada, baixant a força 3/5 al matí i migdia. A la tarda anirà girant a tramuntaneta de força 3/4, fins i tot amb estones de calma al vespre. 
      
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror a mig matí. A darrera hora del dia ja tindrem Maror. Tràgul de llevant baixant de 2,5m d'alçada de matinada fins a 1m a la tarda i vespre.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  
   Precaució: Temporal a la baixa.  
 
  Tª Mar: 12,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada