Previsió Meteorològica pel 5 i 6 de Juliol de 2018

Dijous 5 de Juliol de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i fins a mig matí. Ja a ultima hora del matí i migdia aniran apareixent nuvolades, que a la tarda es faran molt més groixudes i compactes. A la tarda quedarà un panorama força ennuvolat. Entre la tarda esperem algun ruixat o gotellada. Ambient menys càlid.     
          
Vent: Calma a primera hora de la matinada, entrant després gregal de força 2/3 i girant a tramuntaneta de força 3/4 al matí. A migdia girarà a gregal de força 3/4 i a la tarda tombarà a xaloc fluix. Al vespre es tornarà a imposar la tramuntaneta.          
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 22,4ºC



Divendres 6 de Juliol de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, encara amb possibilitat d'algun plugim. A partir del matí s'anirà aclarint i quedarà un cel més serè a migdia i tarda, només amb algun nuvolat poc important. Ambient d'estiu, però no tant càlid.     
          
Vent: Tramuntaneta de força 4/5 de matinada i fins a primera hora del matí. A mig matí i migdia anirà girant cap a gregal fluix i a la tarda dominarà el garbí de força 2/3. A la nit calmarà del tot.          
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol a partir de mig matí. Tràgul de gregal d'1m d'alçada de matinada, baixant a 0,5m a partir del matí.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 22,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada