Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 d'Agost de 2018

 PETIT CANVI DE TEMPS AMB MÉS NÚVOLS, TRAMUNTANETA I CALOR A LA BAIXA


 Divendres 24 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre  22 i 24ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, amb estones de panorama molt ennuvolat, tant de matinada com al final del dia. Al centre de la jornada veurem més estones de sol, però sempre amb un cel entelat de núvols alts i amb nuvolades passatgeres.       
          
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 a primera hora de la matinada i matí, amb alguna estona de mestralet molt fluix. A la tarda tendirà a girar una mica a gregal per afluixar molt a mitja tarda i vespre, quan fins i tot encalmarà. A darrera hora de la nit tornarà la tramuntaneta.      
  
Estat de la Mar: Marejol tot el dia amb tràgul de gregal de 0,5m d'alçada. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 23,5ºC



 Dissabte 25 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre  20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i fins a mig matí. Al centre del dia s'obriran ullades de sol entre ens núvols i quedarà un cel més variable. A partir de mitja tarda i sobretot al vespre i nit es tornarà a ennuvolar i no es descarten quatre gotes a la nit. Ambient més fresc que jornades anteriors.       
          
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada i bona part del matí, amb estones també de mestralet. La tarmuntaneta es mantindrà bona part del dia, amb moments de gregal a migdia i primera hora de la tarda. Al vespre i nit la tramuntanada es reforçarà finsa força 4/6.      
  
Estat de la Mar: Marejol tot el dia amb àrees de Maror al vespre i nit, Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada, pujant a 1m a última hora. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 23,5ºC



 Diumenge 26 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  18 i 20ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i ben be fins a mig matí. Després aniran marxant els núvols fins a quedar gairebé serè a migdia i ja tota la tarda, només amb algunes restes de núvols alts. Ambient molt net i bona visibilitat.      
          
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6 amb algun cop puntual més fort. Al matí anirà baixant d'intensitat cap a tramuntaneta de força 3/4. A migdia tendirà a calmar per girar després a garbí molt fluix durant la tarda.      
  
Estat de la Mar: Maror de matinada baixant a marejol al centre del dia. Al final de la tarda i nit ja quedarà molt més calmat, amb arrissada. Tràgul de gregal d'1m d'alçada de matinada i matí, baixant a 0,5m a migdia i desapareixent a la tarda.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 23,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada