Previsió Meteorològica pel 9 i 10 d'Agost de 2018

 DIJOUS DE CANVI, XÀFECS I ENTRADA DE TRAMUNTANA QUE AGUANTARÀ FINS DIVENDRES

Dijous 9 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 29 i 31ºC
Tª Mínima: Entre  22 i 24ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb núvols i nuvolades que cada cop es faran més espessos i extensos. A migdia quedarà cobert i esperem tempesta o grop baixant de nord cap a sud, pot ploure amb intensitat i tempesta. A mitja tarda i vespre s'anirà esvaïnt la pluja i quedarà un cel més variable fins al final del dia. Ambient clarament més fresc, sobretot a partir de la tarda.    
          
Vent: Mitjorn fluix de matinada, pujant a moderat de força 3/5 al matí i fins a migdia. A primera hora de la tarda entrarà tramuntana forta i sobtada, de força 5/7 amb ratxes que poden superar els 70km/h. Acompanyant les tempestes també esperem vent de grop.    
  
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, pujant ràpidament a maror i forta maror a partir de la tarda i vespre. Tràgul de gregal d'1m d'alçada al vespre i nit. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana forta a la tarda .  
 
  Tª Mar: 26,3ºC



Divendres 10 d'agost de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, encara amb restes de núvols. Al matí ja quedarà el cel molt més net, només amb algun núvol cap al nord i també algna nuvolada cap a muntanya a la tarda. Ambient més fresc, sobretot a primera hora.    
          
Vent: Tramuntana moderada de força 4/6 a primera hora de la matinada. Anirà baixant a tramuntaneta de força 3/5 al matí. A migdia tombarà a Gregal moderat de força 2/4, que es mantindrà la resta de la tarda. A darrera hora el vent quedarà variable, amb alguna bufada de tramuntaneta.    
  
Estat de la Mar: Maror amb àrees de forta maror d ematinada. La resta del dia dominarà la Maror. Tràgul de gregal d'1m d'alçada. 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana moderada de matinada.  
 
  Tª Mar: 26,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada