Previsió Meteorològica pel 5 i 6 de Novembre de 2018

ARRIBEN CANVIS AMB PLUJA AL FINAL DEL DIA I MATINADA DE DIMARTS.


Dilluns 5 de Novembre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre  12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, encara amb núvols abundants i inclús alguna gota de matinada. Al centre del dia s'obrirà una mica el cel, però veurem arribar núvols per ponent, que a mitja tarda ja dominaran el panorama. Al vespre quedarà totalment ennuvolat i arribarà pluja de sud a nord. Es mantindrà la pluja fins al final del dia.          
          
Vent: Garbí fluix de matinada, al matí girarà a mitjorn moderat, de força 3/4. A migdia i tarda girarà a xaloc de força 3/5, mantenit-se fins al final del dia.            
  
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb maror a partir de la tarda. Tràgul de llevant pujant a 1m d'alçadaa partir de la tarda . 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 
  
  Tª Mar: 18,5ºC



Dimarts 6 de Novembre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  11 i 13ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i primera hora del matí, encara amb pluja durant la matinada. Al matí s'aniran enretirant els núvols i a migdia dominarà un panorama assolellat. A la tarda apareixerà alguna nuvolada. Ambient més fresc i humit.         
          
Vent: Garbí fluix de matinada, calmant al matí. A migdia bufarà llevant a gregal fluix de força 2/3. Al vespre i nit tornarà a calmar del tot.             
  
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.Tràgul de llevant de 0,5m d'alçada de matinada i matí 
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 
  
  Tª Mar: 18,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada