Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de Desembre de 2018

CANVI DE TEMPS IMPORTANT, AVUI AMB PLUJA I TEMPORAL AL FINAL DEL DIA. 

Dijous 13 de Desembre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre  7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, però tapant-se ràpidament. Al matí ja quedarà ennuvolat i es mantindrà el cel tapat la resta del dia. Esperem pluja feble a partir de la tarda i es mantindrà fins a la nit. Ja entrada la nit pot ploure amb més ganes. Ambient ja més d'hivern.     
    
Vent: Vent variable de matinada i matí, amb estones de xaloc molt fluix. A mitja tarda començarà a entrar tramuntana moderada, de força 4/6 i al vespre i nit es reforçarà considerablement. Bufarà forta, de força 5/7 a 6/8, amb estones de provençal o fins i tot gregal al final de la nit.   

             
Estat de la Mar: Marejol fins a la tarda, pujant ràpidament a Maror i Forta Maror al vespre i nit. A darrera hora ja tindrem Maregassa, amb temporal. El tràgul de llevant superarà els 2,5m d'alçada al final del dia.
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tràgul important al final del dia. 
  
  Tª Mar: 16,9ºC



Divendres 14 de Desembre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre  7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tota la matinada i matí, ben be fins a migdia. A primeres hores de la matinada plourà i anirà remetent de bon matí. A la tarda els núvols s'aniran trencant i quedarà un cel més variable fins al final del dia, amb un panorama més serè a la nit.     
    
Vent: Provençal fort de matinada, de força 6/8. Al matí anirà baixant d'intensitat cap a força 4/6 i a la tarda tendirà a afluixar molt fins a desaparèixer al vespre i nit. a primera hora , les ratxes poden superar els 80km/h.  

             
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, matí i migdia, amb àrees de Mar Brava de matinada. A la tarda i fins al final del dia baixarà a Forta Maror. Tràgul de llevant de 3 a 3,5m d'alçada de matinada, baixant a 2m a partir de migdia. 
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Prohibit: Temporal de matinada i matí. 
  
  Tª Mar: 16,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada