Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Gener de 2019


SITUACIÓ MOLT VARIABLE, MARCADA PER LA TRAMUNTANA I LES NUVOLADES.

Dilluns 28 de Gener de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre  4 i 6ºC

 
Estat del cel: Cel variable la primera meitat del dia, amb nuvolades més groixudes al matí, quan s'escaparà alguna gotellada. A partir de mitja tarda ha de fet net i quedarà un cel serè. Ambient fred i ventat.           
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al matí anirà calmant del tot. A primera hora de tarda tornarà a entrar tramuntana , que es reforçarà de forma notable al final del dia, fins a força 6/8 i ratxes fins als 70 o 80km/h         
             
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a marejol al matí. A la tarda tornarà a pujar a Forta Maror. Tràgul de gregal de 1 a 1,5m d'alçada.  
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana moderada. 
  
  Tª Mar: 13,6ºC



Dimarts 29 de Gener de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre  3 i 5ºC

 
Estat del cel: Cel serè a primera hora de la matinada, amb núvols prims que aniran arribant al llarg del matí. A migdia ja quedarà un cel variable i a la tarda i vespre molt més ennuvolat, fins i tot amb alguna gota.             
 
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8, però baixant ràpidament al matí, fins encalmar a migdia. A la tarda girarà cap a garbí i mitjorn de força 2/3.         
             
Estat de la Mar: Forta Maror a primera hora, baixant a Maror al matí i marejol a la tarda. Tràgul de gregal baixant d'1,5m de matinada a 0,5m a la tarda.   
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana forta de matinada. 
  
  Tª Mar: 13,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada