Previsió Meteorològica pel 29 i 30 de Gener de 2019

SEGUIRÀ LA TRAMUNTANA INTERMITENT I UN PANORAMA AMB MÉS NÚVOLS

Dimarts 29 de Gener de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre  3 i 5ºC

 
Estat del cel: Cel serè a primera hora de la matinada, amb núvols prims que aniran arribant al llarg del matí. A migdia ja quedarà un cel variable i a la tarda i vespre molt més ennuvolat, fins i tot amb alguna gota.             
 
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 5/7, però baixant ràpidament al matí, fins encalmar. A la tarda girarà cap a garbí i mitjorn de força 2/3.         
             
Estat de la Mar: Forta Maror a primera hora, baixant a Maror al matí i marejol a la tarda. Tràgul de gregal baixant d'1,5m de matinada a 0,5m a la tarda.   
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana forta de matinada. 
  
  Tª Mar: 12,9ºC



Dimecres 30 de Gener de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre  3 i 5ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, només amb alguns núvols alts a primera hora. A mitja tarda s'acostaran núvols per ponent, que al final del dia seran més abundants i deixaran un cel força ennuvolat.             
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, mancant al matí i calmant a migdia. A la tarda girarà a garbí de força 1/3.         
             
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror al matí i a marejol a la tarda. Tràgul de gregal d'1m de matinada, baixant a 0,5m al matí.  
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana moderada de matinada. 
  
  Tª Mar: 12,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada