Previsió Meteorològica pel 8 i 9 de Gener de 2019

DIMARTS ENCARA DE CALMA I TRANSICIÓ, PER DONAR PAS A UN DIMECRES DE MÉS FRED I FORTA TRAMUNTANA

Dimarts 8 de Gener de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  0 i 2ºC

 
Estat del cel: Cel variable, amb el pas de bandes de núvols prims al llarg de tot el dia i sol un xic esmorteït. Ambient més fred a primera hora.           
    
Vent: Calma de matinada fins que a mig matí entri mestralet de força 2/3. Es mantindrà fins a primera hora de la tarda quan girarà a tramuntaneta de força 3/4. Es mantindrà tramuntaneta intermitent fins a la nit.      
             
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí, pujant a marejol a migdia i ja a Maror a partir del vespre. A darrera hora el tràgul de gregal es mourà entre 0,5 i 1m d'alçada.  
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Apte. 
  
  Tª Mar: 14,8ºC



Dimecres 9 de Gener de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre  2 i 4ºC

 
Estat del cel: Cel serè gairebé tot el dia, només amb senyals de tramuntana més evidents a partir de mitja tarda. Bona visibilitat i ambient clarament més fred, sobretot de dies.           
    
Vent: Calma de matinada amb entrada de tramuntaneta a partir de mig matí. A migdia es reforçarà fins a força 4/6 i ja a la tarda fins a força 6/8 amb cops de força 9 fins al vespre i nit. Les ratxes poden superar els 90km/h al llarg de la tarda.      
             
Estat de la Mar: Arrissada de matinada, pujant ràpidament a maror a migdia i Forta Maror a la tarda. Al vespre i nit ja tindrem àrees de maregassa. Tràgul de gregal pujant d'1m a 2,5m al final del dia.  
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Prohibit: Tramunatana forta a partir de migdia. 
  
  Tª Mar: 14,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada