Previsió Meteorològica pel 22 i 23 d'Octubre de 2019


TEMPORAL DE PLUJA I LLEVANT PER ELS PROPERS DOS DIES.

Dimarts 22 d'Octubre de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre  14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, amb núvols persistents i compactes. Esperem que de matinada progressi la pluja de sud a nord i mar cap a terra. Entre mitja matinada i matí plourà de forma persistent i en ocasions amb intensitat. Es mantindrà la pluja bona part del dia, encara que a la tarda i vespre ha de mancar d'intensitat de forma transitòria. Ambient molt humit i més temperat al final del dia.                                                          
          
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada i matí, girant a gregal moderat a mig matí i migdia, de força 3/5. A la tarda girarà a llevant fort, de força 5/7 que es mantindrà fins al final del dia.  
                         
       
Estat de la Mar: Forta Maror fins a migdia, pujant a maregassa a la tarda. Tràgul de llevant de 2,5 a 3m d'alçada al final del dia.       
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Precaució: Temporal de llevant a l'alça. 
  
  Tª Mar: 19,2ºC



Dimecres 23 d'Octubre de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre  13 i 15ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tota la matinada, matí i fins a migdia. Entre la matinada i matí esperem una altre tongada de pluja molt abundant, intensa i amb tempesta, que anirà remetent a migdia. A la tarda pararà de ploure i fins i tot s'anirà aclarint. La quantitat de pluja recollida la primera meitat del dia, pot ser de nou molt abundant. Ambient humit i temperat.                                                          
          
Vent: Llevant fort, de força 5/7 de matinada i matí. A migdia girarà ràpidament a xaloc i mitjorn i la tarda a garbí fluix.  
                         
       
Estat de la Mar: Mar brava de matinada i fins a migdia, baixant a maregassa a la tarda. Tràgul de llevant d'entre 3 a 4m d'alçada i mar creuada a partir de la tarda.       
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Prohibit: Temporal de llevant. 
  
  Tª Mar: 19,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada