Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de Gener de 2020


INICI DE SETMANA MARCADA PEL TEMPORAL DE LLEVANT DE PRIMERA CATEGORIA, AMB PLUJA ABUNDANT I MOLT MALA MAR. 


Dilluns 20 de Gener de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, amb pluja a partir de migdia i que s'allargarà fins a la nit. Serà pluja continuada però sense gran intensitat. Plourà amb més ganes quan més a l'interior ens situem. Ambient humit i fred tot el dia.                                                                                
          
Vent: Provençal fort de matinada, de força 7/9. Al matí anirà girant cap a gregal de força 6/8 que es mantindrà fins el vespre. A la nit ja tombarà cap a llevant fort. Les ratxes poden superar els 80 a 90km/h al llarg del dia.              
                   
       
Estat de la Mar: Mar Brava tot el dia, amb temporal que anirà creixent amb el pas de les hores. De matinada esperem onades al entorn del 3 a 4m, pujant als 5 a 6m d'alçada a partir de migdia i tarda. Al final del dia ja es poden superar els 6 a 7m d'alçada, amb un temporal molt dur.             
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Prohibit: Temporal de llevant a l'alça.   
  
  Tª Mar: 14,5ºC



Dimarts 20 de Gener de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre  9 i 11ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, no veurem ni una estona de sol. De matinada i fins a migdia la pluja serà més intermitent, molts cops en mode de xàfec. A mitja tarda i vespre la pluja es tornarà a animar i al final del dia si que pot ploure amb més ganes. Un dia més les pluges més importants seran a l'interior, on les quantitats acumulades poden ser molt importants, atenció amb les crescudes de rius, recs i rieres. Ambient molt humit.                                                                               
          
Vent: Llevant fort tot el dia, de força 7/8 de matinada, baixant a força 6/7 a partir de migdia. Les ratxes superaran els 80km/h.            
                   
       
Estat de la Mar: Mar desfeta tot el dia, amb un temporal de llevant molt important. Les onades superaran els 7m d'alçada al llarg de la matinada i fins a migdia, baixant una mica a mitja tarda i nit.             
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Prohibit: Temporal de llevant molt important.   
  
  Tª Mar: 14,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada