Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Gener de 2020


TEMPORAL DE LLEVANT PERSISTENT ELS DOS PROPERS DIES, AMB MÉS PLUJA I MALA MAR. 

Dimarts 21 de Gener de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre  9 i 11ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, no veurem ni una estona de sol. De matinada es mantindrà la pluja moderada i continuada. A mig matí afluixarà i fins a migdia la pluja serà més intermitent, molts cops en mode de xàfec. A mitja tarda i vespre la pluja es tornarà a animar i al final del dia si que pot ploure amb més ganes. Un dia més les pluges més importants seran a l'interior, on les quantitats acumulades poden ser molt importants, atenció amb les crescudes de rius, recs i rieres. Ambient molt humit.                                                                               
          
Vent: Llevant fort tot el dia, de força 7/8 de matinada, baixant a força 6/7 a partir de migdia. Les ratxes superaran els 80km/h.            
                   
       
Estat de la Mar: Mar desfeta tot el dia, amb un temporal de llevant molt important. Les onades superaran els 7m d'alçada al llarg de la matinada i fins a migdia, baixant una mica a mitja tarda i nit.             
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Prohibit: Temporal de llevant molt important.   
  
  Tª Mar: 14,5ºC



Dimecres 22 de Gener de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre  10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada, amb pluja abundant i que pot anar acompanyada de tempesta. Al matí pararà de ploure i fins i tot s'obrirà alguna clariana puntual. A migdia es tornarà a ennuvolar i es mantindrà el cel cobert fins a la nit. A migdia reapareixerà la pluja intermitent però no serà fins a la nit quan vagi arribant una nova tongada de pluja més intensa. Ambient molt humit tot el dia.                                                                            
          
Vent: Llevant fort de matinada, de força 5/7. Al matí perdrà molta força fins quedar moderat de força 3/5 amb estones de xaloc. A la tarda es tornarà a imposar llevant de força 4/6.           
                   
       
Estat de la Mar: Mar Brava tot el dia, amb temporal que anirà mancant amb les hores. De matinada les onades encara superaran els 5m d'alçada, però aniran baixant cap als 3m a partir de mig matí, mantenint-se el tràgul de llevant la resta del dia.             
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Prohibit: Temporal de llevant a la baixa.   
  
  Tª Mar: 14,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada