Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Gener de 2020


TEMPORAL QUE ANIRÀ BAIXANT PERÒ AMB DUES TONGADES DE PLUJA ENCARA ABUNDANT. 


Dimecres 22 de Gener de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  11 i 13ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada, amb pluja abundant i que pot anar acompanyada de tempesta. Al matí pararà de ploure i fins i tot s'obrirà alguna clariana puntual. A migdia es tornarà a ennuvolar i es mantindrà el cel cobert fins a la nit. A migdia reapareixerà la pluja intermitent però no serà fins a la nit quan vagi arribant una nova tongada de pluja més intensa. Ambient molt humit tot el dia, però més temperat.                                                                            
          
Vent: Llevant fort de matinada, de força 5/7. Al matí perdrà molta força fins quedar moderat de força 3/5 amb estones de xaloc. A la tarda es tornarà a imposar llevant de força 5/7.           
                   
       
Estat de la Mar: Mar Brava tot el dia, amb temporal que anirà mancant amb les hores. De matinada les onades encara superaran els 6m d'alçada, però aniran baixant cap als 4m a partir de mig matí, mantenint-se el tràgul de llevant la resta del dia.             
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Prohibit: Temporal de llevant que començarà a baixar.   
  
  Tª Mar: 14,5ºC



Dijous 23 de Gener de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  11 i 13ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i matí. De matinada i fins primera hora del matí esperem una nova tongada de pluja abundant i a estones intensa,fins i tot acompanyada de tempesta. Aquesta pluja ha d'anar remetent pal llarg del matí i quedar algun xàfec residual a migdia. A la tarda pararà de ploure i al final del dia els núvols es començaran a trencar. Ambient que persistirà humit.                                                                            
          
Vent: Llevant fort de matinada de força 4/6, girant a xaloc de bon matí. Al matí i migdia el xaloc perdrà força ràpidament i al vespre el vent ja calmarà.           
                   
       
Estat de la Mar: Mar Brava entre la matinada i la tarda, amb onades que encara poden superar els 3 a 4m d'alçada. A migdia anirà baixant ràpidament cap a maregassa, amb tràgul que al final del dia ja rondarà els 2 a 1,5m d'alçada.             
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Prohibit: Temporal de llevant clarament a la baixa.   
  
  Tª Mar: 14,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada