Previsió Meteorològica pel 2 i 3 de Març de 2020


CANVI DE TEMS, AMB UN DILLUNS DE XÀFECS, MÉS FRESCA I ESTONES DE TRAMUNTANA. DIMARTS SEGUIREM AMB UN TEMPS MOLT VARIABLE. 


Dilluns 2 de Març de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada i fins a primera hora de la tarda. De matinada es por escapar alguna gota i ja a mig matí i fins a migdia esperem una tongada de xàfecs més intensos, però passatgers. A primera hora de la tarda ja escamparà i s'anirà aclarint amb una tarda i vespre de cel més variable. Ambient més fresc al final del dia.                                                                                      
          
Vent: Garbí fort de matinada i fins a mig matí, de força 5/7 amb ratxes per sobre els 70 a 80km/h. Al final del matí, farà alguna bufada de tramuntana moderada, per calmar tot seguit. A primera hora de la tarda tindrem xaloc fluix i després girarà a tramuntana moderada de força 4/6 fins al final del dia.              
                   
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí amb maror mar endins. A partir de migdia pujarà a maror i es mantindrà així fins a la nit. Tràgul de gregal d'1m a partir de migdia.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
  
  Apte.   
  
  Tª Mar: 13,9ºC
 




Dimarts 3 de Març de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel més serè de matinada i matí, només amb alguns núvols prims. A migdia aniran augmentant els núvols i la tarda quedarà variable, amb núvols més espessos al vespre. Ambient més fresc tot el dia.                                                                                      
          
Vent: Tramuntana amestralada de matinada, de força 4/6. Calmarà al matí i al centre del dia tindrem xaloc fluix amb alguna estona de mitjorn. Al vespre calmarà i a darrera hora de la nit entrarà tramuntana moderada.              
                   
       
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol al matí. Quedarà marejol la resta del dia, amb tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
  
  Apte.   
  
  Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada