Previsió Meteorològica per 21 i 22 d'Abril de 2020


 ARRIBA UN NOU TEMPORAL , AMB PLUJA CONTINUADA I MALA MAR

Dimarts 21 d'Abril de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, els núvols persistiran d'inici al final de la jornada, amb molta humitat i mala visibilitat. Esperem pluja gairebé continuada tot el dia, amb moments de més intensitat entre matinada i migdia. A la tarda hi pot haver alguna pausa, per tornar a engegar al vespre i nit.  Es pot acumular força aigua al final del dia, atenció amb les zones inundables. 

           
Vent: Gregal moderat de força 3/5 de matinada i primera hora del matí. A mig matí  anirà girant a llevant fort de força 5/7 i es mantindrà fins el final del dia.           
       
Estat de la Mar: Forta maror de matinada pujant ràpidament a maregassa a mig matí i migdia. A la tarda encara empitjorarà més i al final del dia ja tindrem Mar Brava amb tràgul de llevant que pot superar els 3 a 4m d'alçada.    


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Prohibit: Temporal a partir de la tarda.    
  
  Tª Mar: 15,5ºC 



Dimecres 22 d'Abril de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre  11 i 13ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, amb pluja de matinada i matí. A mig matí la pluja anirà remetent i a migdia ja deixarà de ploure. A la tarda es mantindrà el cel ennuvolat. Ambient molt humit tot el dia. 

           
Vent: Llevant de força 4/6 de matinada, girant a gregal amb el pas de les hores. Es mantindrà el gregal moderat fins a la tarda i al final del dia girarà cap a provençal de força 3/4.           
       
Estat de la Mar: Mar brava de matinada, baixant a maregassa a partir de mig matí. Al vespre i nit ja haurà baixat fins a forta maror. Tràgul de llevant de 3 a 4m d'alçada fins al matí, a partir d'aleshores baixarà als 2,5m fins a migdia i a 1,5m al final del dia.    


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 
Prohibit: Temporal de matinada, baixant al llarg del dia.    
  
  Tª Mar: 15,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada