Previsió Meteorològica pel 11, 12 i 13 de Nevembre de 2016

Divendres 11 de Novembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, només amb alguns núvols prims poc importants. A migdia apareixeràn algunes bandes de núvols mitjos i alts que s'aniran fent més compactes a la tarda i nit.  
   
Vent:  Terral de matinada amb calmes al matí i migdia. A mitja tarda entrarà tramuntana moderada, pujant de força 3/5 a 4/6. 
 
Estat de la Mar: Arrissada de matinada fins a migdia. A la tarda hi haurà marejol i àrees de maror a final del dia. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada a la nit.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
   Tª Mar: 18,3ºC



Dissabte 12 de Novembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia. De matinada i matí dominaran els núvols prims, al centre del dia els núvols es faran més importants i ja a la nit les nuvolades seran compactes. Ambient més fresc de dia.   
   
Vent:  Tramuntaneta de matinada de força 3/4, desapareixent al matí i ja quedant vent fluix i variable al migdia. Al vespre dominarà el garbí molt fluix.. 
 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb marejol de matinada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
   Tª Mar: 18,3ºC



Diumenge 13 de Novembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, matí i fins a migdia. Seran núvols compactes i que poden deixar escapar algun plugim. A la tarda els núvols es poden trencar una mica i deixar entreveure alguna ullada de sol. La nit ja no serà tant freda.   
   
Vent:  Terral de matinada amb vent fluix i variable al matí i migdia. A mitja tarda i vespre entrarà tramuntana o provençal de força 3/4. 
 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia amb marejol al vespre i nit, quan també entrarà tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
   Tª Mar: 18,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada