Previsió Meteorològica pel 26 i 27 de Novembre de 2018

LA NOTÍCIA SERÀ L'ENTRADA DE LA TRAMUNTANA TANT AVUI COM DEMÀ DIMARTS


Dilluns 26 de Novembre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel que s'ennuvolarà ràpidament de matinada. Es mantindrà tapat tot el matí i fins a mitja tarda, fins i tot amb possibilitat d'alguna gota aillada. Al final d ela tarda i vespre s'aclarirà ràpidament, només amb senyals de tramuntana. Ambient més fred.   
    
Vent: Variable de matinada i fins a mig matí. Al final del matí començarà a entrar tramuntana moderada, de força 4/5. A primera hora de la tarda es reforçarà fins a força 5/7 amb algun cop de força 8 fins al final del dia. Lesratxes superaran els 70km/h.             
  
Estat de la Mar: Arrissada d ematinada pujant ràpidament a maror a mig matí i a forta maror a la tarda. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada a partir de la tarda.
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Entrarà tramuntana. 
  
  Tª Mar: 16,8ºC



Dimarts 27 de Novembre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i tot el matí, amb un ambient molt net. A la tarda veurem arribar alguns núvols prims, que aniran a més al final del dia.   
    
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 5/7 amb cops de força 8. Al matí anirà baixant d'intensitat fins afluixar molt a partir de migdia. A mitja tarda tendirà a quedar tramuntaneta i a calmar al final del dia.             
  
Estat de la Mar: Forta maror fins a migdia, baixant a maror a la tarda. Tràgul de gregal d'1,5m de matinada, baixant a 1m a migdia i a 0,5m a mitja tarda.
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana forta de matinada. 
  
  Tª Mar: 16,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada