Previsió Meteorològica pel 7 i 8 d'Agost de 2017

Dilluns 7 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC
Tª Mínima: Entre 22 i 24ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, nomé amb algunes franges de núvols alts de matinada i també al vespre i nit. Ambient que tornarà a ser càlid a migdia i tarda.  
       
Vent: LLeuger mestralet de matinada fins que calmi al matí. A migdia entrarà xaloc , que ràpidament girarà a garbi o mitjorn moderat, de força 3/5, que es mantindrà la resta del dia.              
 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia amb àrees de marejol a la tarda.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 25,6ºC



Dimarts 8 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia. De matinada augmentaran les nuvolades i a primera hora del matí esperem algun ruixat passatger, aquests xàfecs es poden mantenir fins a migdia. A la tarda les nuvolades aniran marxant i quedarà un panorama més assolellat i serè, sobretot al vespre. Ambient clarament més fresc.   
       
Vent: Garbí de força 2/4 a primera hora de la matinada. Al matí calmarà i girarà ràpidament a tramuntana moderada, de força 4/6, que es mantindrà la resta del dia. Les ratxes poden arribar als 60km/h..              
 
Estat de la Mar: Arrissada fins al matí, pujant ràpidament a Maror a partir d'aleshores. Es mantindrà la maror la resta del dia, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 25,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada