Previsió Meteorològica pel 9 i 10 d'Agost de 2017

Dimecres 9 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia creixeran nuvolades, que a la tarda es faran compactes, fins deixar el cel totalment cobert, un panorama que es mantindrà fins al final del dia. Entre mitja tarda i vespre pot caure algun ruixat, no gaire intens ni llarg. Ambient fresc, sobretot al vespre.  
       
Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada , girant a gregal de força 2/4 al matí i migdia. A primera hora de la tarda fins i tot podrà calmar, però a mitja tarda tornarà a entrar tramuntana, aquest cop amb més força i ratxes que al final del dia poden superar els 80km/h. Al final del dia bufarà amb força 6/8.              
 
Estat de la Mar: Maror , pujant a forta maror al vespre i nit. Tràgul de gregal entre 1m i 1,5m al final del dia.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Precaució: Tramuntana forta al fial del dia.
 
  Tª Mar: 23,1ºC



Dijous 10 d'Agost de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel tapat a primera hora de la matinada, però els núvols marxaràn ràpidament cap al sud i al matí quedarà un panorama molt més serè, només amb algunes senyals de tramuntana. Es mantindrà un panorama assolellat fins a migdia, quan les nuvolades agafaran empenta i tornaran a deixar un cel cobert a mitja tarda i vespre. A la tarda esperem xàfecs, els quals poden ser intensos i acompanyats de tempesta. Ambient més fresc, sobretot de matinada.  
       
Vent: Tramuntana forta de matinada, amb força 5/7 i ratxes a prop els 80km/h. Al matí anirà baixant ràpidament d'iuntensitat fins a força 4/6 a migdia i ja força 3/4 a primera hora de la tarda. A mitja tarda fins i tot pot calmar i girar a xaloc. Al vespre tornaría a entrar tramuntana, més amestralada i de força 3/5..              
 
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a maror a migdia i tarda. Tràgul de gregal de 2 a 2,5m d'alçada de matinada i matí.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Precaució: Tramuntana forta de matinada.
 
  Tª Mar: 23,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada