Previsió Meteorològica pel 24 i 25 de Juny

Dilluns 24 de Juny de 2013:

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb algun núvol viatjant de nord a sud i senyals de tramuntana a muntanya. A partir del matí ja s'aserenarà del tot, quedant només 4 nuvolets cap a muntanya i bona visibilitat
. Ambient que seguirà fresc.
 
Vent: Tramuntana forta de matinada i primera hora del matí, de força 6/7 amb algun cop de força 8. A partir de mig matí i migdia anirà mancant cap a força 4/6, però no desapareixerà en tot el dia. Al vespre i nit es tornarà a reforçar un xic.

 Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i fins a mig matí, amb alguna àrea de maregassa mar endins. A partir de la tarda baixarà a maror. El tràgul de gregal voltarà els 2m de matinada i matí i el metre d'alçada la resta del dia.  

Condicions per al bany i la navegació:

  Preacució: Tramuntana forta la primera meitat del dia.

Tª Mar: 19,5ºC


Dimarts 25 de Juny de 2013:

Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel
serè tot el dia, amb algunes bandes de núvols alts molt poc importants entre la tarda i vespre. Ambient que seguirà fresc, sobretot de nit i matinada.
 
Vent: Tramuntana moderada, de força 4/6 a l'iniici i final de la jornada. Al centre del dia deixarà pas a marinada de llevant a xaloc de força 3/4.

 Estat de la Mar: Maror quasi tot el dia, amb alguna àrea de Forta Maror de matinada, sobretot mar endins. Tràgul de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada.  

Condicions per al bany i la navegació:

  Apte.

Tª Mar: 19,5ºC


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada