Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de setembre

Dimarts 10 de Setembre de 2013:

Tª Màxima:
Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima:
Entre 17 i 19ºC


Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, amb arribada d'algun núvol prim de nord a sud. A partir de migdia creixeran nuvolades amb força, a primera hora de la tarda ja taparan del tot el cel i entre el migdia i vespre espereem ruixats i xafecs de moderada a forta intensitat i acompanyats de tempesta. Al final del dia, aquest xàfecs marxaran cap al sud. Ambient més fresc a útima hora i després dels xàfecs.

Vent: Terral de matinada, amb vent fluix i variable de direcció al llarg del dia. Al vespre i primera hora de la nit entrarà tramuntana de força 3/4, pujant a força 4/5 a última hora de la nit.

Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, pujant a marejol a la nit, quan també entrarà tragul de gregal. 

Condicions per al bany i la navegació:


   Apte.


 Tª Mar: 23,4ºC   



Dimecres 11 de Setembre de 2013:

Tª Màxima:
Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima:
Entre 16 i 18ºC


Estat del cel: Cel tapat de matinada amb obertura de clarianes durant el matí i un panorama més assolellat a partir de migdia i tarda, encara que cap a l'interior i muntanya creixeran nuvolades. Ambient clarament més fresc. De matinada no es descarta algun petit ruixat residual. 

Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí de força 4/6, amb ratxes d'entre 50 i 60km/h. A partir de migdia baixarà d'intensitat i quedarà tramuntaneta o provençal de força 3/4 la resta del dia.


Estat de la Mar: Maror de matinada i matí amb marejol a la tarda. Tràgul de gregal d'entre 1 i 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:


    Apte.


 Tª Mar: 23,4ºC  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada