Previsió Meteorològica pel 25, 26 i 27 d'Abril

Divendres 25 d'Abril de 2014:

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i matí, amb més clarianes a partir de migdia i tarda.
De matinada i fins a mig matí s'esperen ruixats i xàfecs de moderada intensitat i que potser van acompanyats d'algun tro dispers. Cel més serè al final del dia. Ambient clarament més fresc.   

Vent: Entrarà tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al matí s'intensificarà fins a força 5/7, amb algun cop de força 8, per sobre els 70km/h. Ja a mitja tarda tornarà a baixar a força 4/6.

          
Estat de la Mar: Maror de matinada amb Forta Maror a partir del matí, mantenint-se la resta del dia. El tràgul de gregal pujarà fins al 1,5m d'alçada.      

 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

      Precaució: Tramuntana moderada tot el dia.  


  Tª Mar: 15,3ºC


 
Dissabte 26 d'Abril de 2014:

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel
variable de matinada, amb alguns núvols alts i mitjos, però amb tendència a que durant el matí domini el cel serè. A partir de migdia veurem nuvolades cap a interior i muntanya, que mica en mica aniran progressant cap a la costa fins deixar el cel cobert al vespre i nit. A darrera hora del dia es pot escapar algun ruixat.   

Vent: Tramuntana de força 3/5 de matinada, baixant clarament d'intensitat i desapareixent al matí. A migdia i tarda girarà cap a marinada fluixa de mitjorn o xaloc. A última hora de la nit tornarà a entrer tramuntaneta de força 3/5.

          
Estat de la Mar: Marejol tot el dia amb alguna àrea de Maror de matinada. Tràgul de gregal de mig metre d'alçada de matinada.       

 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

     Apte.  


  Tª Mar: 15,3ºC


 
Diumenge 27 d'Abril de 2014:

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel
tapat de matinada, encara amb possibilitat d'algun ruixat o xàfec. Al matí s'anirà aclarint i a migdia ja dominarà el cel més serè. A la tarda apareixerà alguna nuvolada però sense més conseqüències.   

Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada, calmant al matí i girant a marinada fluixa de llevant a xaloc a partir de migdia.

          
Estat de la Mar: Marejol amb àrees de Maror de matinada. Quedarà una mica de tràgul de gregal, de mig metre d'alçada.       

 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

     Apte.  


  Tª Mar: 15,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada