Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de Maig

Dilluns 12 de Maig de 2014:

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel variable tot el dia. Tornarem a tenir núvols mitjos abundants que de matinada imatí taparan del tot el cel. A migdia veurem alguna clariana però a la tarda i vespre es tornarà a tapar el cel, amb nuvolades més groixudes. No es descarta alguna gotellada o ruixadet al final del dia.

Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada i primera hora del matí. Al centre del dia quedarà fluix i variable de direcció. A darrera hora de la nit tornarà la tramuntana, de força 4/5.

             
Estat de la Mar: Marejol amb alguna àrea de maror a darrera hora del dia. Tràgul de gregal de mig metre d'alçada.       


Condicions per al bany i la navegació: 
 


     Apte.  


  Tª Mar: 16,2ºC


 
Dimarts 13 de Maig de 2014:

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel molt tapat de matinada i matí, amb possibilitat de 4 gotes o algun ruixat passatger. A partir de mig matí i migdia s'aniran obrint clarianes, les quals dominaran més a la tarda i vespre, amb moltes estones de sol.

Vent: Tramuntana moderada de força 4/6 de matinada i matí. Al centre del dia mancarà cap a tramuntaneta de força 2/4, però a última hora de la tarda i vespre es reforçarà de nou, cap a força 5/7 amb cops de més de 70km/h.

             
Estat de la Mar: Maror amb àrees de marejol al centre del dia. A la nit pujarà cap a forta maror. El tragul de gregal voltarà el metre d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació: 
 


      Precaució: Tramuntana moderada al inici i final del dia.  


  Tª Mar: 16,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada