Previsió Meteorològica per 14 i 15 d'Agost

Dijous 14 d'Agost de 2014: 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del matí, fins i tot amb números d'alguna gota. Al centre del dia es pot trencar la nuvolositat i dominar les clarianes. En canvi a partir de mitja tarda el cel es tornarà a tapar de núvols mitjos, Tampoc es descarta alguna gota al vespre i nit, res important. Ambient fresquet.




Vent: Tramuntaneta de matinada de força 3/5. A mig matí pararà i ja a migdia i tarda s'imposarà el vent fluix i variable de direcció.
           
Estat de la Mar: Marejol durant tot el dia, amb alguna àrea de maror de matinada. Tràgul de gregal entre o,5 i 1m d'alçada, sobretot a primera hora
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte. 


  Tª Mar: 22,0ºC
 
Divendres 15 d'Agost de 2014: 

Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel molt tapat de matinada fins a mig matí, fins i tot amb possibilitats d'alguna gota o espurna. Al centre del dia podrem veure alguna clariana però a la tarda es tornarà a tapar de nou, sobretot de núvols mitjos. Ambient que seguirà fresc per l'època.



Vent: Tramuntaneta de força 2/4 de matinada amb tendència a calmar durant el matí i quedar fluix i variable. No serà fins al vespre i nit quan torni a entrar una mica de tramuntaneta,
           
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada al centre del dia. Tràgul de gregal de mig metre d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte. 


  Tª Mar: 22,0ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada