Previsió Meteorològica pel 30 i 31 de Març de 2016

Dimecres 30 de Març de 2016:
Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

 
Estat del cel: Cel serè la major part del dia, amb possibilitat d'entrada de bancs de boira litoral de matinada i matí. Senyals de garbí cap al pení a migdia i tarda. Ambient humit i un pel xafogós a migdia.        
 
Vent: Calmes de matinada i matí amb entrada de mitjorn de força 3/5 a partir de migdia. A la tarda pot bufar moderat, girant a xaloc al vespre o fins i tot una mica de gregal a la nit. 

Estat de la Mar:
Arrissada tot el dia, amb tràgul de xaloc de 0,5m a partir de la tarda i vespre.
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Apte. 

 
 
Tª Mar: 13,4ºC



Dijous 31 de Març de 2016:
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, de núvols baixos o boira alta. Al matí s'obriran clarianes i al llarg del dia el panorama quedarà més  variable. A la tarda i vespre les nuvolades es faran més importants i fins i tot pot descarregar algun ruixat o xàfec passatger. Ambient clarament més fresc al final del dia.        
 
Vent: Lleuger xaloc de matinada, amb calmes de bon matí. Entrarà gregal o tramuntaneta a migdia fins que a mitja tarda s'enforteixi la tramuntana fins a força 5/7. Al vespre podem tenir algun cop de força 8 i ratxes per sobre els 80km/h.  

Estat de la Mar:
Arrissada fins a migdia, pujant ràpidament a Maror i Forta Maror a la tarda. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Entrada de tramuntana a la tarda. 
 
 
Tª Mar: 13,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada