Previsió Meteorològica pel 7 i 8 d'Abril de 2016

Dijous 7 d'Abril de 2016:

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada, només amb alguns núvols prims que es mantindran al matí. A migdia ja apareixerà alguna nuvolada, que aniran a més durant la tarda fins arribar a tapar el cel al vespre i nit. A darrera hora de la nit no es descarta algun petit ruixat o xàfec.         
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al matí i migdia afluixarà fins a tramuntaneta. No serà fins a la nit quan es torni a reforçar, entrarà més forta , amb força 5/7.     

Estat de la Mar:
Maror tot el dia, amb àrees de forta maror de matinada i a darrera hora de la nit. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Precaució: Tramuntana moderada. 
 
  Tª Mar: 13,6ºCDivendres 8 d'Abril de 2016:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel tapat a primera hora de la matinada, amb més clarianes a partir del matí. Les nuvolades no acabaran de desaparèixer i es mantindran la resta del dia, a la tarda poden tornar a ser força abundants. Ambient clarament més fresc.
 
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 5/7 amb algun cop de força 8. Anirà perdent força al llarg del matí i girant a mestral. A la tarda i vespre ja quedarà mestral fluix.      

Estat de la Mar:
Forta Maror de matinada, amb Maror a migdia i àrees de marejol a la tarda. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada de matinada i matí, baixant a 0,5m d'alçada a la tarda.
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Precaució: Tramuntana forta de matinada, baixant durant el dia. 
 
  Tª Mar: 13,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada