Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Maig de 2016

Dimarts 10 de Maig de 2016:

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

 
Estat del cel: Cel tapat a primera hora de la matinada, fins i tot encara amb algun ruixat o xàfec passatger. Al matí s'obrirà alguna clariana transitòria i a partir del migdia es tornarà a tapar de sud a nord. A mitja tarda o vespre no es descarta alguna gota. Ambient molt suau i humit.    
 
Vent: Marxarà el llevant de matinada i girarà a mitjorn i garbí fluix, de força 2/3 fins a mitja tarda. Avançada la tarda i al vespre tornarà a girar cap a llevant o xaloc de força 2/4 .

 
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada baixant a maror a partir del matí. Tràgul de llevant de 2m, baixant a 1m d'alçada durant el dia.

  
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tràgul de llevant destacable. 
 
  Tª Mar: 15,1ºC



Dimecres 11 de Maig de 2016:

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, més tapat de matinada però amb clarianes i després grans estones de sol al matí i migdia. A mitja tarda progressaran nuvolades de nord a sud, que finalment arribaran a descarregar algun xàfec al vespre.    
 
Vent: Xaloc fluix de matinada, girant a garbí de força 3/4 a mig matí. A migdia i tarda el garbí bufarà moderat, de força 3/5. Ja al vespre pararà i quedarà variable de direcció.

 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia.

  
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 15,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada