Previsió Meteorològica pel 16, 17 i 18 de Setembre de 2016

Divendres 16 de Setembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

 
Estat del cel: Núvols mitjos de matinada i matí, que mig taparan el cel. Al centre del dia el panorama quedarà més serè i assolellat, mentre que a partir de mitja tarda i vespre tornarà a aparèixer alguna nuvolada de nord a sud. Ambient que seguirà fresc.
 
Vent:  Garbí fluix a primera hora de la matinada, girant després cap a mestraló. A migdia i tarda entrarà tramuntaneta de força 3/4 i ja a la nit, tendirà a afluixar i girar a mestral. 
 
Estat de la Mar:  Arrissada de matinada amb marejol a partir de migdia
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 
 
   Tª Mar: 23,1ºC


Dissabte 17 de Setembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel que s'anirà tapant de matinada fins quedar molt ennuvolat. Es mantindran els núvols tot el matí i migdia i no serà fins a la tarda quan s'obrin algunes clarianes. Esperem que al llarg del matí i migdia puguin caure alguns ruixats o xàfec puntual. En canvi a la tarda, la possibilitat de pluja anirà marxant cap a l'interior i el sud. Ambient una mica més fresc. 
 
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada, pujant una mica d'intensitat al matí fins a força 3/5. A migdia tornarà a baixar d'intensitat fins a tramuntaneta de força 2/4 i no serà fins a mitja tarda i vespre quan es reforci fins a moderada, de força 4/6, amb ratxes que poden arribar als 60km/h. 
 
Estat de la Mar:  Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada, pujant a 1,5m a la nit

    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana i tràgul de gregal al vespre i nit. 
 
   Tª Mar: 23,1ºC



Diumenge 18 de Setembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada , encara amb nuvolades residuals. Ja al matí i la resta del dia dominarà el cel serè, amb algunes bandes de núvols mitjos o de vent. Ambient net i més assolellat.
 
Vent:  Tramuntana moderada de força 4/6 de matinada. A mig matí, migdia i tarda baixarà cap a tramuntaneta de força 3/4, afluixant encara més a la nit
 
Estat de la Mar:  Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'entre 1 i 1,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 
 
   Tª Mar: 23,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada