Previsió Meteorològica pel 19 i 20 de Desembre de 2016

Dilluns 19 de Desembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb núvols cada cop més abundants, progressant de sud a nord i de mar cap a terra. A partir del migdia quedarà el cel cobert amb nuvolades gruixudes i que de cara al vespre i nit acabaran descarregant. A la nit pot ploure amb ganes. Ambient clarament més fred.    
   
Vent:  Gregal fluix de matinada i matí, de força 2/4. A partir de migdia s'anirà reforçant fins a força 4/6 amb estones de provençal i ja a darrera hora del dia agafarà encara més empenta, bufant fort, amb força 5/7.  
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a forta maror a partir de mig matí i migdia. Avançada la tarda entrarà maregassa i ja a la nit àrees de Mar Brava, amb una situació molt complicada i onades que superaran els 4m. Tràgul de llevant pujant de 1,5m a 3,5m d'alçada al final del dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tràgul de llevant, pujant a partir de migdia.
 
   Tª Mar: 14,8ºCDimarts 20 de Desembre de 2016:

Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia. De matinada esperem pluja que anirà remetent a parimera hora del matí. La resta del dia dominarà el cel molt tapat, amb alguna gota al vespre. Ambient més fred, sobretot gràcies al vent.   
   
Vent:  Provençal fort de matinada, de força 6/8 que anirà girant a tramuntana força 5/7 al matí. Es mantindrà la tramuntana tot el dia amb ratxes que superaran els 70km/h.  
 
Estat de la Mar: Mar Brava de matinada i matí, baixant a maregassa a partir de migdia. Tràgul de llevant entre 3,5 i 4m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Prohibit. Temporal amb mar creuada
 
   Tª Mar: 14,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada