Previsió Meteorològica pel 27, 28 i 29 de Gener de 2017

Divendres 27 de Gener de 2017:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, amb núvols abundants i compactes. Començarà a ploure a primera hora del matí, amb ruixats febles o plugims. Es poden repetir els ruixats al llarg de tot el dia, però no serà fins a darrera hora de la nit quan la pluja es faci més continuada i abundant. Ambient molt humit i encara es mantindrà la sensació de fred.        
   
Vent: Calmes de matinada amb gir cap a xaloc a mig matí, de força 1/3. Es mantindrà entre xaloc i llevant de força 2/4 la resta del dia .  
 
Estat de la Mar: Marejol amb alguna àrea de maror a la tarda i vespre. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
Tª Mar: 14,3ºC


Dissabte 28 de Gener de 2017:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel tapat al llarg de tota la matinada i matí, no serà fins a primera hora de la tarda quan veurem alguna clariana. Al vespre i nit hi hauran més estones de cel clar. De matinada i fins a mig matí esperem pluja, que caurà de forma continuada i a estones moderada. La pluja ha de marxar a partir de migdia. Ambient humit.         
   
Vent: Llevant de força 3/5 a primera hora de la matinada. Arribat el matí, girarà cap a tramuntana moderada de força 4/6 que es mantindrà fins a mitja tarda. Al final del dia quedarà tramuntaneta.  
 
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia, amb tràgul de llevant entre 1,5 i 2m d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tràgul de llevant notable. 
 
Tª Mar: 14,3ºCDiumenge 29 de Gener de 2017:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel serè, però amb algunes bandes o feixes de núvols alts, tant de matinada com també al final del dia. A primera hora encara es pot mantenir algun núvol baix arran de mar. Ambient més agradable.       
   
Vent: Restes de tramuntaneta de matinada, però amb gir a garbí ja a partir de mig matí. L aresta del dia dominarà garbí fluix.   
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada la resta del dia. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
Tª Mar: 14,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada