Previsió Meteorològica pel 28, 29 i 30 d'Abril de 2017


Divendres 28 d'Abril de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Els núvols marxaran del tot durant la matinada i quedarà un dia amb domini del cel serè, només amb algun nuvol poc important al llarg de la tarda. Ambient més temperat, sobretot de dia. 
      
Vent: Tramuntana moderada de matinada , de força 4/6 , al matí ja baixarà a tramuntaneta de força 3/4 per desaparèixer del tot al migdia. A la tarda girarà cap a xaloc o mitjorn fluix.    
       
Estat de la Mar: Maror de matinada , baixant a marejol a partir de mig matí. Tràgul de gregal d'1m d'alçada, baixant a 0,5m a migdia i desapareixent a la tarda.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 15,3ºC



Dissabte 29 d'Abril de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i bona part del matí, amb un panorama molt assolellat. A migdia començaran a arribar núvols alts i prims pel sud, que ja a mitja tarda i vespre mig taparan el cel , deixant un cel variable fins al final del dia. Ambient més temperat de dia, però encara fred de matinada. 
      
Vent: Calmes de matinada i matí, amb gir cap a mitjorn moderat a partir de migdia, de força 3/4. A la tarda el mitjorn pujarà cap a força 3/5.    
       
Estat de la Mar: Calma de matinada i matí, amb marejol a partir de mitja tarda, sobretot mar endins.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 15,3ºC



Diumenge 30 d'Abril de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i fins a mig matí, només amb senyals de garbí. A migdia veurem arribar núvols prims per ponent i ja a mitja tarda apareixeran nuvolades més importants. Al vespre i nit arribaran ruixats i xàfecs.  Ambient molt més suau de matinada.
      
Vent: Entre garbí i mitjorn moderat a fort tot el dia , de força 4/6 amb alguna estona de força 5/7 a primera hora de la tarda. Les ratxes poden superar els 60km/h. Al vespre calmarà de cop i girarà a vent de grop o  tramuntana moderada, de força 4/6.     
       
Estat de la Mar: Marejol arran de costa amb maror mar endins. Tràgul de xaloc de 0,5m d'alçada.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Precaució: Garbinada.
 
  Tª Mar: 15,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada