Previsió Meteorològica pel 18 i 19 de Maig de 2017

Dijous 18 de Maig de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia. De matinada i matí tindrem núvols baixos força abundants o algun banc de boira marítima, ja al centre del dia dominarà més el sol, però amb núvols alts que cada cop seran més espessos. Arribat el vespre i nit s'anirà tapant per nuvolades més potents i al final del dia quedarà el cel totalment tapat. A la nit arribarà algun xàfec per ponent, que anirà acompanyat de tempesta.      
      
Vent: Mitjorn fluix a primera hora de la matinada, el qual calmarà de bon matí. Després entrarà marinada de xaloc de força 2/4,, que es mantindrà fins al final de la tarda. Al vespre girarà de cop a tramuntana o fins i tot vent de grop , que a darrera hora del dia bufarà forta, de força 5/7 i algun cop per sobre els 80km/h.     
 
Estat de la Mar: Arrissada fins al vespre, pujant ràpidament a maror a la nit.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 16,9ºCDivendes 19 de Maig de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, encara amb algun ruixat que anirà marxant amb les hores. Al matí s'obriran clarianes i quedarà un panorama variable fins a migdia. A la tarda , de nou, reapareixeran nuvolades que arribaran a tapar el cel i fins i tot a descarregat alguna gotellada o ruixat a mitja tarda. Ambient clarament més fresc.      
      
Vent: Tramuntana forta a primera hora de la matinada, de força 5/7. Al matí anirà baixant a tramuntaneta fins a desaparèixer a migdia i passant a vent molt variable. A darrera hora del vespre pot tornar a entrar un xic de tramuntaneta.     
 
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada , baixant a maror al matí i a marejol a migdia i tarda. Tràgul de gregal baixant d'1,5m a 0,5m d'alçada a migdia.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 16,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada