Previsió Meteorològica pel 27 i 28 de Juny de 2017

Dimarts 27 de Juny de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 29 i 31ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i tot el matí, potser amb algun banc de boira cap a mar. A primera hora de la tarda arribaran núvols alts i prims, que a la tarda seran més abundants i es combinaràn amb alguna nuvolada que arribarà desde l'interior, a mitja tarda i vespre les nuvolades seran més importants. Ambient que de moment, seguirà càlid i xafogós.        
  
Vent: Lleuger gregal a primera hora de la matinada, calmant més tard. A mig matí i migdia entrarà xaloc de força 2/4, que ja s'instalarà la resta de la tarda i vespre.  A darrera hora de la nit, ja tocant de matinada entrarà tramuntana sobtada, de força 4/6.      
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 23,1ºC



Dimecres 28 de Juny de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb nuvolades i potser ja algun primer ruixat. Al llarg del matí es taparà per nuvolades cada cop més groixudes fins que als volts del migdia i tarda descarregui, pot ploure amb ganes i també amb tempesta. Aquest panorama insegur i revoltat es mantindrà fins a primera hora de la nit. Refrescada molt notable.         
  
Vent: Tramuntaneta de matinada i primera hora del matí de força 3/4. Al matí calmarà i a migdia girarà cap a llevant de força 2/·. Després dels xàfecs quedarà el vent variable, amb gregal molt fluix a la nit.        
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb tràgul de gregal de 0,5m d'alçada  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 23,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada