Previsió Meteorològica pel 24 i 25 de Juliol de 2017

Dilluns 24 de Juliol de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada, però amb aparició d enúvols i nuvolades al llarg del matí. A migdia les nuvolades seran molt més importants i a parimera hora denla tarda arribaran a tapar el cel. Entre migdia i tarda acabarà per espetegar algun xàfec o grop. A darrera hora del vespre i nit ja s'aclarirà ràpidament.  
       
Vent: Vent fluix i variable fins a mitja tarda, amb estones de marinada d ellevant a xaloc. A darrera horea de la tarda entrarà tramuntana, que al vespr ei nit bufarà moderada, de força 4/6 amb cops de més de 60km/h.          
 
Estat de la Mar: Marejol fins a l atarda, pujant a Maror al vespre i nit. Tràgul de gregal que al final del dia pujarà a 1m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 22,5ºCDimarts 25 de Juliol de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb restes d'algunes nuvolades. Al matí i fins a migdia cel més serè , amb senyals de tramuntana cap al nord. A la tarda repareixeran les nuvolades, que deixaran el cel mig cobert tota la tarda. Ambient més net i clar.  
       
Vent: Tramuntana moderada de matinada , de força 4/6. Baixarà a força 3/5 a migdia i fins i tot a tramuntaneta al llarg de la tarda. Al vespre i nit es tornarà  a reforçar.           
 
Estat de la Mar: Maror tot el dia , amb àrees de Forta Maror de matinada. Tràgul d egregal entre 1 i 1,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana moderada i tràgul de gregal.
 
  Tª Mar: 22,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada