Previsió Meteorològica pel 27, 28 i 29 d'octubre de 2017

Divendres 27 d'Octubre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada per núvols baixos. Al matí s'aclarirà ràpidament i quedarà una jornada molt assolellada i amb bona visibilitat. A la tarda quedaran algunes senyals de tramuntana.Ambient molt agradable a migdia.       
       
Vent: Calmes de matinada i matí. A partir de migdia entrarà primer tramuntaneta de força 2/4 , que a la tarda es reforçarà de forma notable, fins a força 5/7 i ratxes per sobre els 60km/h.  
        
Estat de la Mar: Calmes fins a migdia , pujant ràpidament a maror a la tarda i a forta maror a la nit. Al final del dia el tràgul de gregal pujarà a 1,5m d'alçada
    
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: A partir de la tarda entrada de tramuntana forta.
 
  Tª Mar: 18,2ºC



Dissabte 28 d'Octubre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel serè la major part del dia, només amb algunes senyals de tramuntana al matí i també algunes nuvolades al vespre. Ambient una mica més fresc a migdia.       
       
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al matí anirà baixant fins a força 3/5. A la tarda arribarà a desaparèixer, per tornar a entrar una mica a darrera hora de la nit.    
        
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a Maror a migdia. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada fins al matí, que baixarà fins 1m a partir del migdia.
    
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Precaució: Tramuntana moderada i tràgul destacable a primera hora.
 
  Tª Mar: 18,2ºC



Diumenge 29 d'Octubre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada amb alguna nuvolada, al matí ja quedarà serè i es mantindrà així la resta del dia. Bona visibilitat i tornarà l'ambient suau a migdia.       
       
Vent: variable de matinada , amb calmes durant tot el matí i migdia. Fins el vespre o nit no tornarà a entrar tramuntana de força 3/5.  
        
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada al matí i migdia. Al vespre i nit tornarà a pujar a marejol. Tràgul de gregal d'1m , baixant a 0,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Apte.
 
  Tª Mar: 18,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada