Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de Desembre de 2017

Dimecres 20 de Desembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i primera hora del matí amb núvols prims no gaire espessos. A mig matí i migdia tornaran a progressar núvols de nord a sud que deixaran un panorama mig ennuvolat al llarg de la tarda. Al vespre els núvols encara es faran més compactes i quedarà del tot tapat.   
     
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 a primera hora de la matinada, després calmarà i fins a migdia quedarà vent variable. A migdia i tarda entrarà provençal fort, de força 5/7, baixant a força 4/6 a la nit.   
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí. A partir d emigdia pujarà ràpid a Forta Maror i al vespre i nit tindrem maregassa. Tràgul de gregal, pujant de 0,5 a 2m d'alçdada a mitja tarda i vespre
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Provençal fort a partir de migdia i tràgul considerable. 
 
  Tª Mar: 13,5ºCDijous 21 de Desembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i part del matí, amb núvols força compactes. A mig matí els núvols s'aniran esqueixant i ja veurem estones de sol. A la tarda ja quedarà més serè, només amb alguns núvols prims.   
     
Vent: Provençal de força 3/5 de matinada i matí, baixant a força 3/4 la resta del dia.   
       
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a maror a migdia i tarda. Tràgul de gregal encara notable, d'1,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Tràgul de gregal encara notable. 
 
  Tª Mar: 13,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada