Previsió Meteorològica pel 16, 17 i 18 de Febrer de 2018

Divendres 16 de Febrer de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel tapat gairebé tot el dia, amb núvols mitjos molt espessos. A darrera hora del vespre i nit s'hi sumaran núvols baixos entrant de mar cap a terra.Al matí i migdia es pot escapar algun plugim. Ambient més humit.  
 
Vent: Calmes de matinada i matí. Al centre del dia tindrem estones de xaloc que després girarà a garbí fluix a la tarda.    
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte. 
 
  Tª Mar: 13,2ºC



Dissabte 17 de Febrer de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, amb núvols compactes i espessos. Entre el final del matí o migdia i vespre aniran caient alguns plugims o 4 gotes. Ambient molt humit tot el dia i una mica més fresc a migdia.  
 
Vent: Calmes de matinada. Al matí girarà a gregal fluix i amb el pas de les hores, sobretot a migdia i tarda tombarà a tramuntaneta de força 3/4. Al vespre i nit la tramuntana bufarà moderada, de força 3/5.    
       
Estat de la Mar: Marejol tot el dia amb àrees de Maror a la nit. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada a partir de la tarda.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte. 
 
  Tª Mar: 13,2ºC



Diumenge 18 de Febrer de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb núvols que aniran marxant cap al sud. Al matí quedarà serè i s'aguantarà així la resta del dia, amb alguna senyal de tramuntana cap al nord i mar endins.  
 
Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i matí, de força 5/7. A migdia baixarà a tramuntana moderada amb estones de provençal de força 4/6. Ja a la nit quedarà tramuntaneta de força 3/5.    
       
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
       Precaució: Tramuntana moderada.  
 
  Tª Mar: 13,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada