Previsió Meteorològica pel 2, 3 i 4 de Març de 2018

Divendres 2 de Març de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel tapat a primera hora de la matinada, encara amb algun plugim. Els núvols marxaran ràpid i de bon matí ja quedarà serè. El panorama assolellat dominarà fins a migdia. A la tarda progressaran núvols alts i mitjos de sud a nord, que al vespre i nit tornaran a deixar el cel molt ennuvolat. Ambient molt més agradable.        
 
Vent: De matinada pararà el xaloc i entrarà garbí moderat, de força 4/6 fins a primera hora del matí. A mig matí girarà a gregalet per quedar variable a migdia. A la tarda entrarà de nou garbí de força 2/3. 
      
Estat de la Mar: Mar Barava a primera hora de la matinada, baixant ràpidament a maregassa al matí i Forta Maror a migdia. A la tarda ja quedarà Maror. Tràgul de llevant de 4m de matinada baixant a 2m al matí i a 1m d'alçada a la tarda. Ja de matinada tindrem mar creuada, entre el vent de garbí i el mar de llevant.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Prohibit: Temporal a primera hora i mar creuada.  
 
  Tª Mar: 13,1ºCDissabte 3 de Març de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, sobretot a primera hora. Al matí ja hauran marxat els núvols i quedarà el cel serè la resta del dia. Jornada assolellada i amb ambient molt agradable.         
Vent: Garbí de força 3/5 de matinada, calmant de bon matí i quedant variable fins a migdia. A la tarda s'establirà de nou garbí, de força 2/3.
      
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb tràgul de xaloc de 0,5m d'alçada de matinada .
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.  
 
  Tª Mar: 13,1ºCDiumenge 4 de Març de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i primera hora del matí. A migdia ja veurem núvols alts i prims i després a la tarda i vespre quedarà un panorama molt més ennuvolat. Entre el vespre i nit caurà algun ruixat.  Ambient que seguirà temperat.        
 
Vent: Garbí fluix de matinada que calmarà de bon matí. Al centre del dia dominaran les calmes i a partir de la tarda ja entrarà mitjorn fluix, de força 2/3. 
      
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.  
 
  Tª Mar: 13,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada